Kroppsbalans från Luleå & Boden på utbildningsdagar hos Anette

Oktober var verkligen en spännande månad för mig, Anette. Som jag har skrivit tidigare har jag varit på kurs i Barcelona med Clive Witham, där jag fick möjlighet att djupdyka i gua sha magiska värld. Innan jag åkte till Barcelona hade jag även äran att ha Kroppsbalans hos mig för en två dagars utbildning. Kroppsbalans är ett friskvårdscenter som finns på två orter, Luleå och Boden. De erbjuder massage, träning både privat och i grupp, utbildningar och bastu med relax.

De har en mängd olika behandlingar som gör skillnad, från avslappnande massage till mer djupgående behandlingar som triggar igång kroppens naturligt läkande system.

Vi hade två mycket fina utbildningarsdagar tillsammans, här kan ni få se in ”bakom kulisserna” på hur det såg ut hos oss.

Här visar jag hur man enkelt och effektivt kan göra en bindvävsbehandling i ansiktet, effektivt vid exempelvis käkspänningar.
Täta bihålor och täppt näsa är ett rekativt vanligt besvär hos många. Här visar jag hur jag brukar jobba med dessa problem.
Ansiktskoppning är mycket avslappnande och känns underbart. Här demar jag hur jag brukar jobba med ansiktskoppor för att lätta på spänningar och öka lyster