Bindvävsmassage (djupvågsbehandling & koppning )

Bindvävsmassage

Bindvävsmassage

Bindvävsmassage är en behandling som ökar blodgenomströmningen, frisätter slaggprodukter och sänker nervspänningarna i kroppen. Bindvävsmassage resulterar i stor utrensning av gifter och metaboliskt avfall som bildar celluliter och stagnation i vävnaderna. Muskulaturen får hjälp att slappna av och kan lindra muskelvärk, ledvärk, kronisk smärta samt minskar svullnader.

Koppning och djupvågsbehandling av bindväv skapar en effektiv bindvävsmassage

Vi använder oss av olika koppar i silikon och glas som ger ett speciellt vakuumsug och är mycket effektivt samt en djupvågsmaskin som hjälper till att öka flödet i fascia / bindväven.  Djupvågsmaskinen jobbar med vibrationer i olika frekvenser som stimulerar nervsystemet att koppla av samt hjälper till att lossa på spänningar i  bindväv och musklerna. Genom harmoniska pulseringar skapar maskinen rörelse i kroppen, vilket ökar vätskeflöde & cirkulation och resulterar i avslappning och ökad rörlighet. De flesta upplever behandlingen som behaglig och skonsam, men samtidigt snabb och effektiv.

Den här massagen är även en omtyckt behandling för att reducera celluliter, få igång lymfan och vid ödem, smärta, värk och svullnad. Djupvågsbehandling används av professionella terapeuter för att underlätta bl.a. ryggvärk, nackont, tennisarmbåge och muskelspänningar, frozen shoulder, whiplash, artros och värk mm. 

Vad är bindväv – fascia?

Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler. Fascian står för mer än en tredjedel av rörelseapparaten, här sitter de flesta av våra smärtreceptorer och nästan all kommunikation i kroppen går via fascian. Om fascian blir skadad, klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont, svårt att röra på oss och vår förmåga att återhämta oss blir sämre. Fascia påverkas bland annat av ålder, genetisk uppsättning, sjukdomar, medicinering, kost, social stress, sömn, luftföroreningar och psykologisk stress.

För att läsa mer ingående om fascia läs här

Omdömen

Fantastisk behandling och underbar energi.

Niklas Arleryd / flerfaldig världsmästare i dans

Kan varm rekommendera denna fantastiska människa som har ett otroligt omhändertagande och tålamod. En passion och engagemang för alla sina kunder. En person som är genuin inifrån och ut. Rekommenderar Anette alla dagar i veckan. Om du tvekar för att boka en behandling, GÖR INTE det, du kommer inte ångra dig. Tack Anette för att du är du.

Fadia A

Som vanligt går det inte att beskriva i ord utan det måste upplevas! Jag känner mig vitaliserad, föryngrad, lättare, friskare. Bara genom några minuters behandling av handen hade jag en helt annan styrka och kraft i mitt grepp! Tack Tack Tack

Cecilia V

Känner mig som en ny människa, du är så fantastisk Anette. Åker från Nyköping alla dar i veckan för att komma till dig och kommer alltid ifrån dina behandlingar med värme i både kropp och själ. Tack

Linda N

Magi rakt igenom. Otroligt kunnig och lyhört. Hela kroppen fick omvårdnad. Gick därifrån med en mjuk kropp, och ett harmoniskt leende, och bokade genast in ännu en tid. Tacksam och 5 stjärnor till Anette

Helené G

Mitt första besök men inte mitt sista. Kompetent, lyhörd och helt underbart att få kraftfull bindvävsmassage utan att det gjorde ont. Rekommenderar henne varmt.

Margareta L

Anette är fantastisk! Såå proffsig, kunnig och omsorgsfull! Hon hittar verkligen den där lilla onda punkten att behandla! Dessutom varm och omtänksam som person! Högsta betyg! 👍🌟

Eva D

Det var helt underbart och det var inte sista gången. Anette var supertrevlig och förklarade precis var man skulle gå igenom. Återkommer.

Anneli S

Fantastisk upplevelse. Hon visste precis vilka krämpor jag hade utan att jag ens behövde säga något. Rekommenderar starkt att besöka henne

Neuza P

Det var fantastiskt. Har aldrig blivit så genom behandlad och testat olika behandlingar som gav effekt direkt. Så nöjd!

Malin l

Annette är helt underbar. 😀 Mycket kunskap och olika alternativ att välja på. Klara mig inte utan henne. Rekommenderas verkligen!

Söndergaard S

Finns ingen så fantastisk som Anette. Hon vet precis vad du behöver! Med en superbred kompetens om olika behandlingar kan en känna full tillit! rekommenderas varmt!

Kajsa B
Se fler omdömen här