Facial Gua Sha Facelift massage

Facelift massage är en lyftande, djupgående och naturlig ansiktsbehandling utan kirurgiska ingrepp, med inspiration och tekniker från den kinesiska traditionella medicinen.

En effektiv behandling som går på djupet och jobbar både på muskler, fascia/bindväv och lymfa.  Behandlingen ökar blodcirkulationen i ansiktets muskler och hjälper till att mjuka upp spänningar och minska svullnader. Metoder som hjälper lymfsystemet att dränera slaggprodukter ur huden och lösa upp blockeringar kommer att appliceras samtidigt som cellförnyelsen i huden stimuleras. TCM facelift massage ger ett naturligt facelift med mer lyster, mindre linjer, bättre spänst och tydligare ansiktskonturer.

Behandlingen är individuellt anpassad och vi jobbar inriktat på just ditt ansikte och dina fina linjer. De som provat denna massagebehandling för ansikte, dekolletage, nacke, skalp tycker att det är en makalöst bra behandling.

Facial Gua Sha Facelift massage

Vi inleder med en djupavslappnande rengöringsmassage som sätter fart på blodcirkulationen som sedan följs av en skön peeling och varma handdukar. Du kommer att få en flödesmassage av dekolletage, axlar, nacke och ansikte. Därefter jobbar vi djupare med lyftande faceliftmassage av ansikte och skalp med flertalet olika tekniker som cirkulationsökande och uppstramande koppning, hudföryngrande Gua Sha, avslappnande akupressur, skön skalpmassage och lymfdränerande sval roller som förbättrar ansiktets konturer.

Ekologisk behandling av hög kvalitét 

Under faceliftebehandlingen får du ekologiska oljor, serum och peeling av mycket hög kvalitét fulla med vitaminer och mineraler och välgörande för huden. Facelift massage är även bra för dig som har spänningar i nacke och axlar, spänningshuvudvärk eller är stressad och behöver varva ner.

Facial Gua Sha Facelift massage passar både för kvinnor som män.

Några av fördelarna med behandlingen:

  • Ökar blodcirkulationen och ger huden ökad lyster
  • Transporterar lymfvätska och kan hjälpa till att ge ansiktet mer konturer, mindre sk ”black heads”, milier och jämnare hudton
  • Löser upp spänningar i muskler och blockeringar i fascian (bindväv)
  • Repetativ användning (gärna dagligen) ger ett naturligt facelift!
  • Förbättrar hudens kollagen och gör huden mer spänstig
  • Linjer och rynkor minskar vid regelbunden användning
  • Minskar smärta och spänning, t ex perfekt i nacken mot spänningshuvudvärk eller för spända käkar.

 

Behandlingen utförs INTE på väldigt inflammerad hud eller vid munsår. Ej heller lämpligt vid ögoninflammation eller fillers/botox inom 4 veckor.

Omdömen

Fantastisk behandling och underbar energi.

Niklas Arleryd / flerfaldig världsmästare i dans

Kan varm rekommendera denna fantastiska människa som har ett otroligt omhändertagande och tålamod. En passion och engagemang för alla sina kunder. En person som är genuin inifrån och ut. Rekommenderar Anette alla dagar i veckan. Om du tvekar för att boka en behandling, GÖR INTE det, du kommer inte ångra dig. Tack Anette för att du är du.

Fadia A

Som vanligt går det inte att beskriva i ord utan det måste upplevas! Jag känner mig vitaliserad, föryngrad, lättare, friskare. Bara genom några minuters behandling av handen hade jag en helt annan styrka och kraft i mitt grepp! Tack Tack Tack

Cecilia V

Känner mig som en ny människa, du är så fantastisk Anette. Åker från Nyköping alla dar i veckan för att komma till dig och kommer alltid ifrån dina behandlingar med värme i både kropp och själ. Tack

Linda N

Magi rakt igenom. Otroligt kunnig och lyhört. Hela kroppen fick omvårdnad. Gick därifrån med en mjuk kropp, och ett harmoniskt leende, och bokade genast in ännu en tid. Tacksam och 5 stjärnor till Anette

Helené G

Mitt första besök men inte mitt sista. Kompetent, lyhörd och helt underbart att få kraftfull bindvävsmassage utan att det gjorde ont. Rekommenderar henne varmt.

Margareta L

Anette är fantastisk! Såå proffsig, kunnig och omsorgsfull! Hon hittar verkligen den där lilla onda punkten att behandla! Dessutom varm och omtänksam som person! Högsta betyg! 👍🌟

Eva D

Det var helt underbart och det var inte sista gången. Anette var supertrevlig och förklarade precis var man skulle gå igenom. Återkommer.

Anneli S

Fantastisk upplevelse. Hon visste precis vilka krämpor jag hade utan att jag ens behövde säga något. Rekommenderar starkt att besöka henne

Neuza P

Det var fantastiskt. Har aldrig blivit så genom behandlad och testat olika behandlingar som gav effekt direkt. Så nöjd!

Malin l

Annette är helt underbar. 😀 Mycket kunskap och olika alternativ att välja på. Klara mig inte utan henne. Rekommenderas verkligen!

Söndergaard S

Finns ingen så fantastisk som Anette. Hon vet precis vad du behöver! Med en superbred kompetens om olika behandlingar kan en känna full tillit! rekommenderas varmt!

Kajsa B
Se fler omdömen här