TCM Facelift Massage

TCM Facelift massage är en lyftande, djupgående och naturlig ansiktsbehandling utan kirurgiska ingrepp.

En effektiv behandling som går på djupet och jobbar både på muskler, fascia/bindväv och lymfa.  Behandlingen ökar blodcirkulationen i ansiktets muskler och hjälper till att mjuka upp spänningar och minska svullnader. Metoder som hjälper lymfsystemet att dränera slaggprodukter ur huden och lösa upp blockeringar kommer att appliceras samtidigt som cellförnyelsen i huden stimuleras. TCM facelift massage ger ett naturligt facelift med mer lyster, mindre linjer, bättre spänst och tydligare ansiktskonturer.

Behandlingen är individuellt anpassad och vi jobbar inriktat på just ditt ansikte och dina fina linjer. De som provat denna långa massagebehandling för ansikte, dekolletage, nacke, skalp tycker att det är en makalöst bra behandling.

TCM Facelift massage

Vi inleder med en djupavslappnande rengöringsmassage som sätter fart på blodcirkulationen som sedan följs av en skön peeling och varma handdukar. Du kommer att få en flödesmassage av dekolletage, axlar, nacke och ansikte. Därefter jobbar vi djupare med lyftande faceliftmassage av ansikte och skalp med flertalet olika tekniker som cirkulationsökande och uppstramande koppning, hudföryngrande Gua Sha, avslappnande akupressur, skön skalpmassage och lymfdränerande sval roller som förbättrar ansiktets konturer. Du kommer även få en lyxig ekologisk sheetmask samtidigt som sval rollning för att hjälpa till med inslussningen av serumet i huden.

Ekologisk behandling av hög kvalitét 

Under TCM faceliftebehandlingen får du ekologiska oljor, serum och peeling av mycket hög kvalitét från Organic by Sara fulla med vitaminer och mineraler och välgörande för huden. TCM Facelift massage är även bra för dig som har spänningar i nacke och axlar, spänningshuvudvärk eller är stressad och behöver varva ner. Massageverktyg för hemmabruk samt passande oljor och serum finns till försäljning och rekommenderad användning är ca 5 minuter per dag för optimal effekt på din hud.

TCM Facelift Massage -sha passar både för kvinnor som män och går att boka via boka direkt. 

Några av fördelarna med behandlingen:

Ökar blodcirkulationen och ger huden ökad lyster

Transporterar lymfvätska och kan hjälpa till att ge ansiktet mer konturer, mindre sk ”black heads”, milier och jämnare hudton

Löser upp spänningar i muskler och blockeringar i fascian (bindväv)

Repetativ användning (gärna dagligen) ger ett naturligt facelift!

Förbättrar hudens kollagen och gör huden mer spänstig

Linjer och rynkor minskar vid regelbunden användning

Minskar smärta och spänning, t ex perfekt i nacken mot spänningshuvudvärk eller för spända käkar.