Rollers & gua sha kit; julerbjudanden

Vi har fantastiska kit med gua sha och rollers till försäljning, en perfekt julklapp till hud och skönhetsintresserade personer. De finns på vår mottagning i Frölunda, men går även att beställa via nätet. Produkterna ger fina resultat och lite extra lyx i vardagen.
Det finns tre kit för olika behov:

 


Rosequarts roller & Spoon gua sha

Det perfekta kitet för dig som lätt blir svullen, puffig under ögonen och vill förbättra ansiktskonturerna. Passar även en känslig och reaktiv hud.

Tips ett: Förvara din roller i kylskåpet för en uppiggande behandling eller värm den en stund under varmt vatten för en mer avslappnande rolling.

Tips två: Starta och avsluta alltid med halsen då de flesta av våra lymfnoder sitter just här och är superviktiga för att vi ska kunna få ett bättre flöde i ansiktet.

Pris: 595 kr. (ord. 890 kr)

Detta kit kan även beställas online här

 

Glow Roller & Rainbow gua sha
Perfekt kit för dig som vill jobba med lyster, lyft, linjer & rynkor. En riktigt fin gåva till någon du tycker om! Det perfekta kitet för dig som lätt blir svullen, puffig under ögonen och vill förbättra ansiktskonturerna. Passar även en känslig och reaktiv hud.

Stressigt på morgonen? Trött och blekt ansikte? Med bara fem minuter med
denna roller kan vi öka cirkulation över ansiktet och speciellt över kråksparkarna med härlig lyster  som följd. Den används ofta vid svullnad och ger ett härligt glow.
Rainbow gua sha med taggar är härlig för att släppa spänningar i ansikte och nacke och jobbar på fina linjer och för lyster.

Pris: 795 kr, (ord. 1045 kr)

Detta kit kan även beställas online här.

Nedan kan du se en film med glowrollern

 

Film med rainbow gua sha

 

Kit med Ball roller & Squared gua sha
Kit för dig med spända muskler som vill jobba lite djupare och minska smärta och stelhet.
Ball Roller i aventurine jobbar på spänningar i ansiktet och är perfekt till att rolla över + punktbehandla spända områden som käkar,

 

tinningar och ögonbryn. Kan även användas som en daglig skönhetsrutin med lätt tryck i hela ansiktet för att minska svullnad och öka ansiktets konturer.
Squared gua sha i aventurine är bra för gua sha på hela kroppen för att ge en enklare basbehandling i ansiktet samt för att jobba loss djupare spänningar i nacken, på halsens muskler samt kring käklinjen.

Pris: 550 kr, (ord. 845 kr)

Detta kit kan även beställas online här.

Alla paketen kommer i fina kartonger och eller påsar och med medföljande instruktionskort. Det är dessa verktyg som vi själva använder, både hemma och på vår mottagning i alla våra behandlingar.

Riktigt, riktig bra grejer från Chia Holistic Beauty massage.För mer massagerverktyg för hemmabruk som vi säljer kan du läsa här.