Paulina of Sweden på besök hos Anette !

OMG!!!!!! ⭐️⭐️⭐️!!! Vilken vecka jag har haft!
Jag är helt salig, jag har fått besök av en av min största förebild inom hälsa, Paulina of Sweden. Snacka om att jag är starstrucked!
Hon är så käck, så smart, så kunnig om lymfsystemet, om hälsa, om omega 3, om vårt flöde, om kroppen, ja listan kan göras hur lång som helst. Och denna stjärna ⭐️har jag fått ha på besök på mitt jobb i veckan! Mitt hjärta fladdrar fortfarande av glädje!

Hon har ett väldigt bra konto både på Facebook och instagram, där hon frikostigt delar med sig av hälsotips och följer ni inte henne redan, så rekommenderar jag er att göra det! @paulina_sweden
Jag är så tacksam för att just JAG har fått ha henne hos mig hos mig och vi har bland annat snackat om käken och lymfsystemet samband minsann. För att en spänd käke kan påverka ditt flöde, ja så är det i allra högsta grad. Mer info om detta kommer snart i en intervju där vi kommer samtala om just käken, lymfflödet och vad du själv kan göra för att förbättra ditt flöde i det området.

Vill du läsa mer om min populära käkledsbehandling så kan du läsa här eller min lymfbehandling här