Oil Serum Antioxidant – Nominerad i kategorin ”Bästa Ansiktsserum”

Många frågar oss om tips på ett bra serum. Som ni vet är vi stolta återförsäljare åt Organics by Sara. Förutom att vi fullkomligt älskar produkterna och använder den på oss själva, är det även Organics by sara som vi har till alla våra ansiktsmassager och ansiktsbehandlingar.

Därför är det extra roligt att vårat favoritserum genom alla tider har även var nominerad i kategorin Bästa Ansiktsserum 2019 i Organic Beauty Awards. Det är med andra ord inte bara Anette herbalista-gänget som har fastnat för serumet från Organcis By Sara. 🙂

Vad är det som är speciellt då med serumet?

Oil Serum Antioxidant från Organics By sara är ett fuktgivande oljeserum fullproppat med nyttigheter för ansiktet. Serumet har en bas av antiinflammatoriska örtextrakt i glycerin som återfuktar och lugnar huden maximalt. Oljefasen består av antioxidantrika oljor som skyddar huden mot dagens påfrestning från strålning. Oljeserumet sjunker lätt in i huden och lämnar en återfuktad och silkeslen yta. Dessutom berikad med stärkande eteriska oljor av bla mandarin, bergamott och lavendel.

Användning: Skaka noga innan applicering, massera in ansikte och dekolletage med ca 3-5droppar.  Vid blandad/acnebenägen/normal hud använd denna ensam ovanpå flower water. Vid torr hud kan en ansiktsolja användas ovanpå serumet för extra inkapsling.

Passar till: Passar alla hudtyper, men extra bra för normal till blandad hud pga dess snabba absorbering och stärkande effekt. Notera att produkten innehåller citrusoljor. Ger rikligt med fukt till alla hudtyper så passar även torr och mogen hud.

Tips: Använd denna som punktbehandling på andra torra partier och irriterad hud på kroppen.  Oil Serum Antioxidant kan användas som ett serum under din ansiktsolja eller kräm för alla hudtyper. Detta serum finns med i Trial Pack Normal Skin & Trial Pack Combination skin om du vill testa i mindre storlek först. Förutom serumet har vi även dessa trial pack till försäljning hos Anette Herbalista. Hör av dig om du behöver få serumet skickat till dig om du inte bor i närheten av vår mottagning.