Koppningserbjudande!

Under hösten har vi ett förmånligt erbjudande.

Du får 5 st koppningsbehandlingar för priset av 4! Varje behandling är på 40 minuter.

Väljer du erbjudande koppningsdelux  ingår det även ett anti-cellulitkit, perfekt för hemmabruk.

Koppning är en gammal, effektiv traditionell läkekonst som behandlar på djupet. Med hjälp av vakuum och sugkoppar skapas ett undertryck som effektivt ökar blodcirkulationen och transporterar bort slaggprodukter. På Anette Herbalista erbjuder vi olika behandlingar med koppning. Koppning ökar cirkulation av kroppens alla vätskor, ökar utrensningsprocessen och har en avslappnande och lugnande effekt.

Koppning används ofta för muskelproblem, ledvärk och celluliter. Det är en bra form av massage, där kroppen får sig en riktig genomkörare och välgörande när huden känns ”för trång”.

Hur går koppning till?

Genom ett undertryck fäster man silikon/ glaskoppar på huden och lyfter och masserar vilket åstadkommer en ökad avspänning i muskulaturen och en ökad blodgenomströmning i muskler och hud. Detta gynnar borttransport av slaggprodukter i vävnaden, lymfdränagen ökar och immunförsvaret förstärks. Om bortforslingen av slaggprodukter inte fungerar tillfredsställande så samlas de i stället i bindväven och det kan orsaka oss smärta.