Julklappstips; ett underbart hudvårdspaket som passar alla hudtyper!

Julklappstips!  Clean & glow Spa kit  (värde 1153 kr)

Under en begränsad tid erbjuder vi våra kunder möjligheten att köpa denna underbara julgåva från Organics By Sara till ett mycket fördelaktigt pris! Garanterat en uppskattad present, både till kvinnor som män, unga som gamla. Passar alla hudtyper och 100% ekologiska och veganska. Hudvårdsprodukterna stöttar hudens naturliga funktioner och arbetar stärkande och vårdande genom näringsrika ingredienser. Produkterna är formulerade utan vatten och är därför helt fria från konserveringsmedel och andra tillsatser. Alla produkter är dessutom lokalproducerade i Stockholm.

Paketet innehåller:

Ekologisk rengöringsolja, Cleansing oil Tea tree (100 ml)

Organics by Saras rengöringsprodukter till ansiktet bygger på principen OCM – en skonsam metod där man använder olja som rengöring. Cleansing oil Tea tree är en skonsam rengöringsolja till ansiktet som effektivt tar bort all smuts och makeup utan att torka ut huden vilket lämnar huden mjuk och balanserad. Rengöringsoljan innehåller eteriska oljor från tea tree & geranium som ger oljan extra renande och balanserande egenskaper.

Rengöringssvamp till ansiktet

Få ut maximalt från din oljerengöring med rengöringssvamp från Organics by Sara. Facial Cleansing Sponge är en naturlig rengöringssvamp av cellulosa som används för att tvätta rent ansiktet efter du masserat in och rengjort med Cleansing oil. En svamp är ett smidigt och hygieniskt alternativ till handduk. Svampen passar alla hudtyper.

Oljeserum (30 ml)

Ett fuktgivande oljeserum fullproppat med nyttigheter för ansiktet. Serumet har en bas av antiinflammatoriska örtextrakt i glycerin som återfuktar och lugnar huden maximalt. Oljefasen består av antioxidantrika oljor som skyddar huden mot dagens påfrestning från strålning. Oljeserumet sjunker lätt in i huden och lämnar en återfuktad och silkeslen yta. Dessutom berikad med stärkande eteriska oljor av bla mandarin, bergamott och lavendel. Ger rikligt med fukt till alla hudtyper så passar även torr och mogen hud.

Tips: Använd denna som punktbehandling på andra torra partier och irriterad hud på kroppen

*** Vi är extra stolta över att Oil Serum Antioxidant nominerades i kategorin Bästa Ansiktsserum 2019 i Organic Beauty Awards***

 

Ansiktsmask (25 ml).

Powder Facial Mask är en unik kombination av tre noggrant utvalda ingredienser sammansatt för att boosta din hud. Den innehåller Algica som är en ny och innovativ ingrediens som produceras ekologiskt i Sverige från kiselalger. Denna ingrediens har en otrolig förmåga att binda fukt i huden och går att jämföras med hyaluronsyra. Den har också uppsugande förmåga som renar hud. Tillsammans med Algica innehåller ansiktsmasken vit lera och kolloidalt havre. Denna kombination ger ansiktsmasken lugnande, djuprengörande och återfuktande egenskaper, vilket resulterar i en frisk hud med lyster. Lermasken är också bra för att minska synliga porer och ge en fräsch och len yta.

Du kan även använda ansiktsmasken som en detox-rengöring för ansiktet. Då blandar du istället 1msk pulver i 2msk vatten och skakar/rör ihop. Massera in vätskan i huden som en vanlig rengöring och skölj av.

Produkterna ligger packade i en fin svart låda av papp, fyllt med dekorationspapp och inslagen med rött juteband.

Perfekt som present för dig eller någon annan vän. Värdet på gåvan är 1153 kr, säljs nu för 870 kr! Passa på, finns i begränsad upplaga! Hör av dig om du vill att vi lägger undan ett paket åt dig!

 

clean and glow spa kit