Intervju i Presentationspodden

Hej!

Hoppas att ni haft en fantastisk helg!

I veckans avsnitt av Prestationspodden hade jag äran att bli intervjuad av stresscoachen Caroline Norbelie. Hon driver Sveriges största podcast om stress; Prestationspodden.

Prestationspodden är en podcast om prestation, stress och personlig utveckling. För är det någonting som var och varannan människa känner lite titt som tätt, så är det att vi är S.T.R.E.S.S.A.R delux. I veckans dagens program, 112, (larmnumret) så slår vi ett slag för naturens avstressande effekt  Vad kan örtmedicin och ändrad stadsplanering göra för våran hälsa? Finns det verksamma och biverkningsfria alternativ till antidepressivmedicin? Ja det och flera intressanta frågor diskuterade vi tillsammans.  Som en del av er vet fick jag mitt cancer och graviditetsbesked samma dygn, för 4 1/2 år sedan. Det var en dålig combo- japp, check på den. Skittufft.
Hur hjälpte Muhammed Ali mig när det var som svårast? Ja det får ni veta om ni lyssnar på avsnittet. Hur kan man jobba mentalt när det känns som att kroppen ror i motvind? Kost, örter och inställning mm. är även annat vi tar upp.
Har själv lyssnat på avsnittet precis och tycker vi fick med många viktiga ämnen. Viktigt på riktigt. Så hör man i bland att jag är en norrlänning som har blivit smittad av den härliga västsvenska dialekten.
Jag tycker vi klappar  oss på axeln och ger programmet 10 av 10 stjärnor. Vad tycker ni?
Har ni inte lyssnat ännu, så gör det! Avsnittet hittar ni på sound Cloud, Spotify, poddens hemisda och där man lyssnar på andra poddar.