Gua sha utbildning i Barcelona

Jag har precis kommit hem från några intensiva, lärofyllda dagar i Barcelona. Jag har varit på utbildning hos Clive Witham på KOMOREBI INSTITUTE. Clive är en av världens främste inom gua sha,  han utbildar läkare i flera länder och har skrivit flera böcker om gua sha.

Jag hade äran att ha en privat utbildning med honom en dag, då vi bytte behandlingar och idéer och jag fördjupade mig i hans facial gua sha. Efteråt gick jag på hans body gua sha kurs i två dagar, vilket var otroligt givande och lärorikt. Jag har utövar gua sha ett tag nu, gjort oräkneliga behandlingar och flertalet kurser i gua sha, men det jag lärde mig hos Clive var någonting helt enastående.

Här kan ni läsa om honom och nedan ser ni ett bilder från våra dagar tillsammans.

Är så tacksam för min nyförvärvade kunskap.