Gravid med livet som insats

Gravid med livet som insats är nu till försäljning!

Känslan att hålla sin egen tryckta bok i sin hand, den är obeskrivlig. I dag fick jag några låder med böcker skickat från mitt förlag skickat hem till mig. Blommor, champagne och massa härliga hurrarop och som pricket över i:et kom flera beställningar under dagen! Jag är jätteglad och jättetacksam, ja rent utsagt överväldigad över erat stöd och fina hälsningar både live och på sociala medier. Personer som jag inte kunde drömma om har köpt boken och det är riktigt roligt. Kära blivande läsare, ni har min innerliga tacksamhet!

Om ett par dagar ska boken även finnas till försäljning på Adlibris och Bokus mm. och det hade varit underbart om bibliotek också vill ta in den i sitt sortiment. De som beställer via min hemsida får den signerad:)

Terapiarbete

”Gravid med livet som insats”, boken som började som mitt eget terapiarbete, blev en bok som förhoppningsvis kan lyfta kampen som vi diagnostiserade med cancer måste gå igenom. Om rädslor och livsöden, om kämparvilja och glöd, om cancerbaksmällan och om förtvivlan och en innerlig dos av hopp!

Håll till godo, trevlig läsning! Mer information om boken och hur man beställer hittar ni här.