Ekologisk hudvård

olika hudvårdsoljor

Undrar du hur din hud skulle kännas om du använde ekologisk hudvård? På min mottagning så använder jag 100% ekologisk hudvård från Organics by Sara i mina underbara ansiktsbehandlingar som exempelvis Facial gua sha och ansiktmassage. Om du vill få tips på hudvård eller kanske testa lite olika produkter är du välkommen. För mig är det viktigt att ha rena, naturliga, verksamma produkter och det får man om man anväder Organic by Sara.

Det finns serier för alla, oavsett ålder, kön eller hudproblem. I oljorna finns det bara just de ingredienser som behövs. De innehåller vegetabiliska oljor och eteriska oljor, inget annat. Du får en balans av olika vitaminer och fettsyror som är essentiella för din hud samtidigt som du får uppfyllas av de himmelska dofterna ifrån de eteriska oljorna.

Ekologisk hudvård

Jag har valt att endast arbeta med vegetabiliska och eteriska oljor vilket är helt tillräckligt för produkten. De andra ämnena som brukar tillsättas i kosmetika är vatten, konserveringsmedel och emulgeringsmedel. Dessa har din hud ingen användning av och fungerar mest som utfyllnad. I Organc by Saras produkter får du bara de ämnen din hud kan ta näring ifrån. På min mottagning har jag produkter till försäljning, du får dem  i mina behandlingar och hade du velat testa ett provpaket (räcker för 2 veckor) kan du kontakta mig så skickar jag ett till dig, fraktfritt. Pris 249 kr. Provpaketet ser du här på bild. Ett provpaket innehåller 4 st provprodukter och levereras inpackade i silkespapper och en kartong. Produkterna är anpassade efter hudtyp.

Kontakta mig om du vill ha mer information.