Ansiktsmassage

Ansiktsmassage är en underbar, effektiv massage som går på djupet och hjälper till att öka blodcirkulationen i ansiktets muskler och att mjuka upp spänningar. Vi på Anette Herbalista älskar att ge denna till våra kunder. Varför? Därför att massagen är som ett träningspass för ansiktet, samtidigt som den upplevs som avslappnande och avstressande för både kropp och själ.

Ansiktsmuskler:

Med hjälp av ett 40-tal ansiktsmuskler kan vi få fram över 5 000 ljudlösa uttryck, allt från inbjudande leenden till bekymrande bekymrade pannveck. Men många av våra ansiktsmuskler använder vi sällan och precis som alla andra muskler i kroppen måste även ansiktsmusklerna tränas. Medans resten av musklerna på kroppen är fästa på ben har ansiktsmusklerna sitt fäste i den överliggande huden. I vår 60 minuters massage får ditt ansikte en härlig genomkörande, likaså som nacke och hals, vilket gör massagen även lämpad för dig som har spänningar i nacke och axlar, spänningshuvudvärk eller är stressad och behöver varva ner.

Ansiktsmassagen går att betala med friskvårdsbidrag och vi samarbetar med Actiway och Wellnet, e-passi och Söderbergs & Partners. Massagen passar både män som kvinnor, dock ej vid graviditet och du bokar smidigt via boka direkt. 

Varmt välkommen! /Anette Herbalista