Eko sheetmask & rosenkvartsroller

Behov av en extra boost?

En riktigt bra sheetmask är räddaren i nöden mot torr och trött hy och blir en riktig energiboost när du behöver den som mest.

Vad är en sheetmask?

En Sheet mask är en gelémask eller fiberduk dränkt i serum och fungerar som en intensiv ansiktsmask. Det speciella är att själva fiberduken gör att de aktiva ingredienserna tränger in i huden ordentligt oftast betydligt mer än från en vanlig ansiktsmask.

Behandling:

Behandlingen börjar med en skön rengörningsmassage som sätter fart på cirkulationen följt av en Orgaid sheetmask (arkmask). Under tiden som du har arkmasken på ansiktet så rollar vi dig med en l sval Chia Rose Delux Roller  för att förbättra produktupptaget samt lymfdränerande effekter.

Sheetmask från Orgaid.

Sheetmasken är en ny generation sheetmasker med ett ”Ecoderma fabric technology” patenterat fibertyg som gör att huden bättre kan absorbera de aktiva ingredienserna genom att kombinera positiva egenskaper hos fibertyg och hydrogel. Det är utvecklat utan kemiska konserveringsmedel och de är fyllda med ekologiska aktiva ingredienser. Inte heller innehåller de parabener, formaldehyd, alkohol, ftalater, sulfater, parfym eller gluten. De är inte heller testade på djur.

Olika sorters arkmasker:

Vi erbjuder två olika sorter beroende på kundens behov, en Anti-Aging and Moisturizing Organic Sheet Mask och en Vitamin C revitaliserande arkmask.

Anti- Agingmasken är en återfuktande arkmask som innehåller en variation av ekologiska ingredienser från växtriket som din hud bara vill dricka upp! Fulla med antioxidanter som hjälper huden att motverka ålderstecken, irritation, och torrhet – lämnar huden len, återfuktad och återställd efter en lång dag.

Vitamin C and Revitalizing Organic Sheet Mask

Behov av en extra boost? Denna ekologiska arkmasken med vitamin C är en kraftfull antioxidant som förstärker kollagensyntesen i huden. Den reducerar pigmentering och ojämnheter i huden, och återger huden sin lyster.

Denna  behandling går att boka som ett tillägg på en redan existerande behandling eller som en enskild behandling.

Varmt välkommen!

Hon har bra produkter och tekniker. Skönt.

Vivi