Boken ”Gravid med livet som insats”

En självbiografi om när graviditet och cancer kommer samtidigt

Anette Selberg debuterar med Gravid – med livet som insats, en självbiografi om hur livet vändes upp och ner när hon fick ett cancerbesked i samband med sin andra graviditet. I efterhand kände Anette att hennes erfarenheter kunde hjälpa andra i liknande situationer, och har därför valt att publicera sina tankar och erfarenheter från sjukdomsperioden.

”Gåvan att vara en kvinna medför många ansvarsområden. Moderskap är ett av dem. Men när moderskap och sjukdom sammanfaller i samma skede av livet, medför det en mycket svår konflikt för ett mammahjärta att hantera.”

Gravid – med livet som insats är en stark, utlämnande bok, där tvivlet och rädslorna blandas med författarens starka önskan att bli frisk. Boken berättar om en resa av personligt lärande och tar upp tabun och svåra motsättningar som kan möta blivande mödrar. Anette vill visa att med rätt mentalitet och styrka kan man gå vidare från en kamp som verkat förlorad.

Köp ”Gravid med livet som insats”:

Adlibris

Bokus

Signerat exemplar:

En bok med personlig signering, inklusive frakt.
215kr

Swish till Tel. nummer: 123 530 26 90  

I meddelandefältet skriver ni namn och leverans dit boken ska skickas. Meddelandefältet rymmer cirka 50 tecken. Vid behov kan ni komplettera via mail info(at)wellnessbyanette.com Signeringen skrivs till betalningsavsändarens namn.

Bankgiro: 5369-1317

Pressrelease

Anette Selberg Gravid – Med livet som insats 2019-09-24 Ladda ner PDF